Beroepen verkenner
Match vanuit het profiel naar beroepen en vacatures

Beroepen zoeken op basis van het profiel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Matchen als kandidaat

Wanneer het profiel volledig is ingevuld, kun je in de beroepen verkenner matchen vanuit het profiel. Klik hiervoor in het menu op 'Beroepen' en hierna op 'Zoek beroepen op basis van je profiel'. Of klik rechtsboven op de drie puntjes. Ook vanuit hier kun je beroepen filteren op basis van het profiel.

Zoals je ziet worden de filters in de Beroepen verkenner automatisch gevuld.

Zien welke vacatures er zijn? Klik dan bij het beroep op 'Vacatures bekijken'.

Matchen als coach

Coaches kunnen meekijken met de kandidaat en ook het profiel matchen naar beroepen.

Klik hiervoor als coach in het kandidaat dossier op 'Zoek beroepen op basis van het profiel van jouw kandidaat'.

Veelgestelde vragen over het matchen

Het lukt niet om te matchen naar beroepen

Het veld 'Werk- en denkniveau' is verplicht. Is dit veld niet ingevuld in het profiel? Dan werkt de match naar beroepen niet. Controleer of dit profiel onderdeel is ingevuld.

Na het matchen krijg ik geen resultaat in de beroepen verkenner

Controleer of het profiel niet te strak is ingevuld. Wanneer je te veel filters hebt ingesteld, kan het zijn dat er geen beroepen naar voren komen. Maak de match naar beroepen. Haal wat filters weg. Komen er nu wel beroepen naar voren?