Verwerkersovereenkomst Jobport

Open hier onze verwerkersovereenkomst

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je gebruikmaakt van Jobport, leg je diverse gegevens van je kandidaten, professionals en eventuele anderen vast. Daarbij zitten ook persoonsgegevens, zoals namen, (e-mail)adressen en telefoonnummers. Juridisch gezien word jij als gebruiker aangemerkt als verantwoordelijke voor de verwerking van die persoonsgegevens. Wijzelf worden aangemerkt als de verwerker, omdat wij het met ons systeem voor je mogelijk maken om deze gegevens op te slaan en te gebruiken.

Volgens de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) moet je afspraken met ons maken over de verwerking van de persoonsgegevens waarvoor jij de verantwoordelijke bent. Zo moet je ons expliciet de opdracht geven om die gegevens via ons systeem te verwerken. Ook moet je aangeven wat wij wel en niet met die gegevens mogen doen en hoe wij de gegevens moeten beveiligen. Om je tegemoet te komen hebben wij een verwerkersovereenkomst opgesteld waarin we bovenstaande afspraken vastleggen. Klik op de link hieronder om de overeenkomst te openen.

Wat moet je doen?
Deze verwerkersovereenkomst is alvast ondertekend namens ons (Jobport B.V.). Om deze overeenkomst geldig te maken, moet je het volgende doen: je gegevens in de overeenkomst volledig en correct invullende overeenkomst ondertekenen een getekende versie per e-mail sturen naar support@jobport.nl

Pas nadat je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen is de overeenkomst van kracht.

Heb je vragen hierover? Reageer dan gerust op dit artikel. We helpen je graag verder. 

Was dit een antwoord op uw vraag?