Subverwerkers

Bij het leveren van het Jobport platform maken we gebruik van de volgende subverwerkers

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Amazon Web Services (USA)
We gebruiken de diensten van Amazon voor de opslag, backup & serverarchitectuur van Jobport. Daarbij gebruiken het datacenter van Amazon in Ierland voor de opslag van gegevens.

Intelligence Group
Als je de e-learning ‘Zo vind je een baan’ inzet, wordt deze geleverd door de Intelligence Group.

Intercom (USA)
Professionals kunnen in-app met ons chatten. Als contact wordt opgenomen met ons supportteam via de in-app chat of per e-mail, dan zal het klantcontact verlopen via Intercom.

Ixly
Als je testen van Ixly inzet, worden deze door hen geleverd. We zorgen er overigens voor dat de testen zo anoniem mogelijk worden ingevuld en opgeslagen. Ixly beschikt niet over naam/contactgegevens van kandidaten.

Leaseweb
We gebruiken de diensten van Leaseweb voor de backup & serverarchitectuur van Jobport.

Messagebird
Voor het versturen van bepaalde berichten (SMS) gebruiken we de diensten van Messagebird.

Sendgrid (USA)
Voor het versturen van e-mails vanuit Jobport maken we gebruik van de diensten van Sendgrid.

Textkernel
Voor het automatisch inlezen en analyseren van CV’s en het semantisch doorzoekbaar maken van alle kandidaten gebruiken we de diensten van Textkernel.

Typeform
Als je testen van Jobport inzet, wordt hierbij de technologie van Typeform gebruikt. We zorgen er overigens voor dat de testen zo anoniem mogelijk worden ingevuld en opgeslagen. Typeform beschikt dus niet over naam/contactgegevens van kandidaten.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Binnen ons team gebruiken we daarnaast andere diensten van derden om dagelijks Jobport beter te maken en (technische) support te kunnen leveren. Daarbij kunnen -al dan niet per ongeluk- persoonsgegevens van onze klanten verwerkt worden. Daarom noemen we ze hier:

Appsignal
We gebruiken Appsignal voor het debuggen van foutmeldingen vanuit onze applicaties. Appsignal is dusdanig ingesteld dat in principe geen persoonsgegevens doorgegeven worden.

Google Analytics (USA)
Statistieken over het gebruik van onze platformen worden in Google Analytics vastgelegd. Dit gebeurt zo anoniem mogelijk en Google mag deze gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden.

Google Suite (USA)
We gebruiken de Google Suite voor onze e-mail, bestandsopslag en agenda’s.

Mailchimp (USA)
Geinteresseerden in onze dienstverlening houden we op de hoogte met een nieuwsbrief. Vanuit elke nieuwsbrief kun je je eenvoudig afmelden.

Moneybird
Voor de facturering van onze dienstverlening maken we gebruik van Moneybird.

Prosperworks (USA)
Voor het vastleggen van onze klantcontacten en relaties gebruiken wij Prosperworks als CRM-systeem. 

Slack (USA)
We gebruiken Slack voor interne communicatie in ons team. In principe delen we nooit persoonsgegevens van onze klanten in Slack.

Transip
Onze publieke website staat op servers van Transip. Het gebruik van de website en contactformulieren worden via Transip verwerkt.  

Was dit een antwoord op uw vraag?