Alle collecties
Veelgestelde vragen
Algemeen
Is Jobport ook beschikbaar in andere talen?
Is Jobport ook beschikbaar in andere talen?

De Jobport applicatie en rapporten vertalen

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jobport applicatie vertalen

De applicatie is momenteel enkel beschikbaar in het Nederlands. Het is echter mogelijk om met enkele tools de applicatie in andere talen te gebruiken. Lees hieronder hoe je gebruikmaakt van vertaalhulpmiddelen.

Let er op dat de vertalingen mogelijk niet perfect zijn. Jobport is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de vertaling. Jobport heeft geen samenwerking met Google of een van de genoemde tools.

Google Chrome

Gebruik je als internet browser Google Chrome? Dan kun je gebruikmaken van de ingebouwde vertaal functionaliteit. Als je bent ingelogd in de applicatie, klik je op de rechtermuistoets (niet op een link). Klik op ‘Vertalen naar/Translate to’ en hierna op ‘Kies een andere taal/Choose another language’ en kies de gewenste taal. Voor meer informatie: De taal van Chrome wijzigen en webpagina’s vertalen. Ook zijn er extensies beschikbaar voor Google Chrome: Bekijk de top 10 beste extensies

Firefox

Firefox heeft een eigen extensie voor hun browser. Zie Firefox Translations voor meer informatie en hoe je de tool kan installeren. Ook zijn er andere extensies, zoals Translate Web Pages.

Rapport vertalen

Met behulp van de Google Translate website kun je de rapportage van een ingevuld test (in pdf) vertalen naar een andere taal dan Nederlands. Upload het document en download direct de vertaling. Document vertalen met Google Translate.

Een test samen invullen

Kom je er niet aan uit? Overleg dan of het mogelijk is de test samen in te vullen. Vanuit de professional inlog kan er via het kandidaat-dossier met de optie 'Maak test samen met kandidaat' de test samen ingevuld worden.

Was dit een antwoord op uw vraag?