Cv downloaden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Profiel

Op het profiel kan je een cv downloaden. Dit cv is gebaseerd op het ingevulde profiel.

Hoe gevulder het profiel is, hoe completer het cv ook wordt.
Heb je onderdelen niet ingevuld in je profiel? Dan verschijnen deze ook niet op het cv.
ā€‹

Curriculum Vitae downloaden

Ga naar het profiel.
Klik op de knop "cv downloaden".
Er opent een menu waarin je wat keuzes kunt maken.

Type

Je kunt kiezen uit 2 type cv's: basis en opgemaakt.

Bestandsformaat

Daarnaast kun je kiezen welk bestandsformaat je deze wilt:

• docx (voor Microsoft Word)

• odt (Open Document Format)

• PDF

Een .docx en .odt bestand zijn zelf nog aan te passen na het downloaden. Bij een .pdf bestand is dat vaak wat lastiger.

TIP! - In Jobport bij Tips is er een verzameling van filmpjes te vinden die gaan over solliciteren en een cv. Deze kunnen helpen met het maken van een geschikt, sterk cv.

Downloads

Als het cv gemaakt is, dan vind je dit bestand terug onder 'Downloads'. Klik rechtsboven op je initialen om daar te komen.

Vanuit de downloads in Jobport, kan je het bestand downloaden naar je eigen computer.

Cv toevoegen

Als kandidaat in Jobport, kan je het cv daarna ook toevoegen op je profiel.
Op je profiel in de tab "Ervaring" vind je helemaal onderin een knop om dat te doen.
ā€‹
In het geval dat dit profiel zichtbaar is in een kandidaten verkenner, kunnen andere professionals dit cv ook inzien.