Gebruikersrechten beheren

Beheer de rollen, rechten en extra instellingen van de gebruikers (collega's) binnen je organisatie (Beheerder)

Jill Hendrikx avatar
Geschreven door Jill Hendrikx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar vind ik de instellingen?

Als beheerder kun je de rechten van je collega's instellen en/of wijzigen. Dit doe je via de volgende stappen.

1. Klik in de rechterbovenhoek op je avatar

2. Klik op Instellingen.

3. Klik bij Organisatie-instellingen op Gebruikersbeheer.

Je ziet nu een overzicht van alle gebruikers.

Wat kan ik aanpassen voor mijn collega?

Bij het overzicht van alle gebruikers klik je op je collega waarvan je de rechten wil aanpassen. Je ziet nu het volgende scherm:

Gegevens

Vul hier het telefoonnummer en optioneel het administratie nummer van de collega in.

Rollen

Je kunt hier bepalen welke rol(len) je collega heeft. Is je collega alleen coach? Of ook accountmanager of beheerder? Door vinkjes te zetten activeer je de rollen.

Accountmanager
De accountmanager kan:

Beheerder
De beheerder beheert de organisatie-instellingen:

Coach
De coach heeft verschillende functionaliteiten ter beschikking. Hieronder een algemene opsomming met verwijzingen naar meer informatie.

Extra instellingen

Kan gegevens van ALLE kandidaten zien
Je geeft hier aan of je collega de gegevens van alle kandidaten mag zien of niet. Gebruikers met deze rechten kunnen ook kandidaten overnemen, begeleiden, bewerken en eventueel toewijzen aan andere coaches. Deze instelling is van toepassing op de Coach rol.

Kan de volgende extra diensten inzetten

Je geeft hier aan of je collega extra diensten mag inzetten. Zet een vinkje voor de extra dienst om aan te geven dat de collega deze dienst mag inzetten. Deze instelling is van toepassing op de Coach rol.

Heb je alle gegevens aangepast? Klik dan op Opslaan en de rechten worden bijgewerkt.

Wis alle verlopen uitnodigingen

Staan er veel verlopen uitnodigingen in het Gebruikersbeheer? Via de knop 'Wis verlopen uitnodigingen' kun je ze allemaal in één keer verwijderen.

Wil je slechts één verlopen uitnodiging verwijderen? Klik dan op de uitnodiging en hierna op 'Verwijderen'.