Werkgevers en vacatures beheren
Werkgevers beheren
Werkgever bewerken, archiveren, verwijderen of activeren

Hoe je een werkgever bewerkt, archiveert of verwijdert

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werkgever bewerken

Als accountmanager kun je de adresgegevens van een werkgever wijzigen. Daarnaast kun je zelf een omschrijving ingeven en aangeven of de werkgever wel of niet aan de kandidaten wordt getoond. De werkgever bewerk je als volgt:

1. Kies links in het menu voor Werkgevers

2. Klik op Beheren.

3. Klik op de werkgever die je wilt bewerken.

4. Klik rechtsboven op het pen-icoontje.

Je kunt nu de gegevens wijzigen.

Privé-notitie toevoegen

1. Kies links in het menu voor Werkgevers

2. Klik op Beheren.

3. Klik op de werkgever die je wilt bewerken.

4. Klik rechtsboven op het opmerk icoon. Via het opmerking icoon rechtsboven kun je privé-notities toevoegen.

5. Rechts verschijnt een blok waar je de notitie kunt invoeren. Alleen jijzelf kunt de notities zien. Notities kun je toevoegen, bewerken of verwijderen.

Gedeelde notitie toevoegen

Wil je een notitie toevoegen die ook zichtbaar is voor je collega's? Voeg dan via het dossier bij het kopje 'Notities' een notitie toe. Deze notities zijn zichtbaar voor alle collega's die toegang hebben tot het dossier van de werkgever.

Werkgever archiveren

Je kunt een werkgever archiveren. De werkgever en bijbehorende contactpersonen en vacatures komen dan in een archief.

1. Kies links in het menu voor Werkgevers

2. Klik op Beheren.

3. Klik op de werkgever die je wilt bewerken.

4. Klik rechtsboven op het archiveer icoon (zie hieronder).

5. De werkgever wordt na bevestigen gearchiveerd samen met eventuele contactpersonen en vacatures. Je vindt de vacature nu terug in het archief.

6. Om het archief te raadplegen klik je in het werkgever overzicht rechtsboven op de drie streepjes en filter op alle werkgevers met de status 'archief'.

Werkgever verwijderen

Heb je een werkgever gearchiveerd? Dan kun je hem ook definitief verwijderen. De gegevens gaan dan verloren. Dit doe je als volgt:

1. Kies links in het menu voor Werkgevers

2. Klik op Beheren.

3. Klik rechtsboven op de drie streepjes (filter).

4. Selecteer in de filter 'archief'.

5. Open een werkgever

6. Klik rechtsboven op het prullenbak icoontje om de werkgever te verwijderen

Werkgever activeren

Heb je een werkgever gearchiveerd en wil je hem toch weer activeren? Dit doe je als volgt:

1. Kies links in het menu voor Werkgevers

2. Klik op Beheren.

3. Klik rechtsboven op de drie streepjes (filter).

4. Selecteer in de filter 'archief'.

5. Open een werkgever

6. Klik rechtsboven op het activeer icoontje om de werkgever opnieuw te activeren.