Wachtwoord wijzigen

Hoe je eenvoudig je wachtwoord verandert

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je je wachtwoord wijzigen? Dit kan op twee manieren.

Ingelogd

1. Klik rechtsboven op je initialen of foto en ga naar Instellingen

2. Klik op Beveiliging

3. Links boven zie je de manieren om in te loggen. Klik op de inlogmethode 'wachtwoord'

4. Klik op Wachtwoord wijzigen. Je kunt nu jouw wachtwoord wijzigen. Vul je huidige wachtwoord in bij oud wachtwoord. Daarna kun je een nieuw wachtwoord invoeren en opslaan.

Tip: Via de instelling beveiliging kun je de manieren waarop je inlogt wijzigen. Ook stel je hier extra controlestappen in of pas je deze aan. Ook kun je beheren op welke apparaten je bent ingelogd.

Niet ingelogd

Ben je niet ingelogd? Dan kun je via deze link jouw wachtwoord wijzigen.

1. Vul je e-mailadres in.

2. Klik op Stuur Instructies

3. Je krijgt nu een mail om je wachtwoord te wijzigen.

4. Klik in de mail op Wachtwoord instellen

5. Je komt nu in een scherm op je wachtwoord te wijzigen. Voer hier een nieuw wachtwoord in en klik op Opslaan.

6. Je bent nu automatisch ingelogd.