Meldingen en downloads

Hoe werken de meldingen en downloads in Jobport?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik in Jobport rechtsboven op jouw initialen. Je ziet nu de volgende opties:

Meldingen

Heb je een rapport opgevraagd in Jobport? Dan krijg je in dit overzicht een melding als de download voor je klaar staat.

Via het groene vinkje kun je de melding als gelezen markeren. Via het kruis icoontje, kun je de melding verwijderen.

Deze functionaliteit is in ontwikkeling. In de toekomst worden er voor meer acties en taken meldingen gebouwd.

Downloads

Heb je een rapport opgevraagd in Jobport? Dan vind je het rapport terug onder Downloads. Een voorbeeld van een dergelijk rapport is het sollicitatie activiteiten rapport.

Via de Download knop download je het document en kun je het opslaan op je computer. Kies voor de knop 'Opslaan bij kandidaat' om het document op te slaan op het dossier van de kandidaat in Jobport.

Downloads blijven twee weken beschikbaar. Via het kruis icoontje kun je een download al eerder verwijderen.

Deze functionaliteit is in ontwikkeling. In de toekomst worden er meer type downloads toegevoegd.