Kandidaten beheren
Kandidaat beheren
E-mail instellingen wijzigen van een kandidaat

Hoe je als coach de e-mails voor een kandidaat wijzigt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Rechten tot wijzigen

Je kunt de instellingen van een kandidaat alleen wijzigen, als op organisatie niveau is toegestaan dat een coach mag afwijken van de instellingen. Collega's met de rol 'beheerder' kunnen die instelling wijzigen. Hoe dat moet staat in dit help artikel beschreven.

E-mail instellingen wijzigen voor een kandidaat

Als je de rechten hebt, kun je de e-mailinstellingen voor een kandidaat aanpassen. Klik in het Kandidaten overzicht op de kandidaat van wie je de e-mail instellingen wilt veranderen.

Klik in het dossier in de rechterbovenhoek op de opties-knop (drie puntjes), en ga naar e-mail instellingen.

In het volgende overzicht kun je de standaard instellingen wijzigen:

Hier kun je (verschillend per e-mail) het volgende aanpassen:

• E-mail verzenden: Deze e-mail wel/niet verzenden.

• Frequentie: Hoe vaak moet de e-mail verzonden worden.

• Gebruikers mogen afwijken van deze instellingen: Kandidaat mag deze mail zelf aan/uit zetten via de instellingen.