Vacatures zoeken
Waarom ontvangt mijn kandidaat geen vacature alerts?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als een kandidaat geen passende vacatures ontvangt kun je de volgende onderdelen checken:

Worden er wel vacatures gevonden voor de ingestelde zoekopdrachten?

Klik in het kandidaten overzicht op de naam van de kandidaat. Klik bovenaan op het tabblad Vacatures. Op deze pagina zie je of er vacatures zijn gevonden (hoeveel en op welke dagen).
ā€‹ļ»æ

Zijn er geen vacatures gevonden? Stel dan de zoekopdrachten opnieuw in en maak de zoekopdracht breder. Zijn er wel vacatures gevonden? Ga dan naar de volgende stap.

Controleer de e-mailinstellingen

Staat de frequentie van de vacature alerts goed ingesteld? Jij als coach kunt instellen of een kandidaat dagelijks of wekelijks vacature alerts krijgt. Hoe je de e-mailinstellingen controleert lees je hier. Staan de e-mail instellingen goed? Ga dan naar de volgende stap.

Controleer de spam en ongewenste mail inbox.

Wanneer er in Jobport gevonden vacatures staan en de e-mail instellingen staan goed, dan worden er wel e-mails verstuurd. Laat de kandidaat de spam en ongewenste mail controleren. Mogelijk dat de vacature alerts hierin terecht komen.

Geen mail in de spam? Ga dan naar de volgende stap.

Veilige afzender toevoegen

Laat de kandidaat het e-mailadres 'notifications@jobport.nl' als veilige afzender toevoegen in zijn mail programma. Hoe dit werkt voor Outlook & Hotmail lees je via deze website. Heeft de kandidaat het e-mailadres als veilige afzender toegevoegd? Als het goed is zouden de e-mails hierna wel aan moeten komen. Is dit niet het geval? Stuur dan het support team van Jobport een bericht via Support in het menu.