Traject bestellen

Uitleg over hoe je een traject bestelt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak je gebruik van Jobport Traject? Dan heb je de keus uit verschillende type trajecten. Bijvoorbeeld voor loopbaan, reintegratie, outplacement, ontwikkeladvies of een haalbaarheidsonderzoek. Lees hier hoe je een traject bestelt.

Stappenplan

1. Ga in het menu naar Kandidaten (beheren). Klik rechts beneden op het plus-icoon. Je kunt nu een nieuwe kandidaat toevoegen.

2. Vul de naam, e-mailadres en postcode van de kandidaat in.

3. Je kunt kiezen uit een aantal standaard trajecten. Kies het juiste traject. De prijs van een traject staat aangegeven.

4. Heb je een traject geselecteerd? Dan zie je onder het traject welke instellingen er bij dit traject horen.

Hierin staat o.a. aangegeven hoelang de kandidaat toegang krijgt. Na dit aantal dagen belandt de kandidaat automatisch in het archief. Je kunt een kandidaat later altijd opnieuw activeren of het traject verlengen. Ook staat aangegeven of er automatisch testen worden klaargezet voor jouw kandidaat.

5. Op welke datum wil je de kandidaat de uitnodiging sturen? Vul deze datum in.

6. Klik op 'Traject bestellen'. Je komt nu in het bestelscherm met een overzicht van de kosten. Controleer de gegevens. Klik op 'Plaats bestelling' om je bestelling definitief te maken.

7. Je komt nu terug in het scherm van de kandidaat. Hier staat aangegeven wanneer de kandidaat wordt uitgenodigd. Wil je dit nog wijzigen? Klik op het pen-icoontje om de instellingen te bewerken.

8. De kandidaat krijgt een uitnodiging op de door jou aangegeven datum. Als hij inlogt, start hij met een digitale intake. Deze is afgestemd op het type traject dat je hebt gekozen. Klaar met de digitale intake? Dan kan de kandidaat aan de slag met de eventuele testen die zijn klaargezet.

9. De volledige trajectprijs wordt in rekening gebracht op het moment dat de kandidaat de uitnodiging heeft geaccepteerd. Of: Wanneer jij als coach een test start voor de kandidaat. Op dat moment start dus het traject.

Video uitleg

Zien hoe het werken met trajecten in Jobport werkt? Bekijk dan het filmpje hieronder.