Traject verlengen

Hoe je een kandidaat langer toegang geeft

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Trajecten verlengen

Wil je een kandidaat langer toegang geven? Verleng dan het traject. Lees hier hoe je dat doet en wat de kosten zijn.

Actieve kandidaat

1. Klik op het menu-item Kandidaten (beheren)

2. Klik op de naam van de kandidaat

3. Klik rechtsboven op het pen-icoontje

4. Klik bij de Instellingen op Verleng traject

5. Je hebt de keuze uit een aantal mogelijkheden. Selecteer het aantal dagen waarmee je het traject wilt verlengen. De actuele kosten staan in Jobport aangegeven. Zie onderstaand voorbeeld.

6. Klik op 'Plaats bestelling'. Het traject is nu verlengd. Bij de instelling 'Automatisch archiveren op' staat de datum waarop de kandidaat naar het archief gaat.

Gearchiveerde kandidaat

Staat je kandidaat in het archief en wil je deze opnieuw toegang geven? Je kunt het traject verlengen, of wijzigen naar een ander traject.

1. Klik in het menu op Kandidaten (beheren)

2. Klik rechtsboven in de blauwe balk op de drie streepjes

3. Zet de 'Status' op 'Archief'. Je ziet nu alle kandidaten in het archief.

4. Klik op de naam van de kandidaat.

5. Klik rechtsboven op 'Activeer kandidaat'

6. Wil je hetzelfde traject gebruiken? Kies dan voor 'Verleng traject'. Je hebt de keuze uit een aantal mogelijkheden. Kies het aantal dagen waarmee je het traject wilt verlengen. De kosten staan weergegeven. Klik hierna op 'Bestel en activeer'. Het traject is nu verlengd en de kandidaat kan weer inloggen.

7. Wil je een ander traject inzetten? Kies dan voor 'Traject wijzigen'. Kies het traject. De kosten staan weergegeven. Klik op 'Traject bestellen'. Het lopende traject wordt geannuleerd en het nieuwe traject gaat in.