Toolbox
Tips
Tips over loopbaanonderwerpen

Korte video's met tips over loopbaanonderwerpen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Jobport vind je een verzameling van korte video's over loopbaanonderwerpen.

Via deze video's leer je binnen een paar minuten de kern van een onderwerp en krijg je tips.

Waar vind ik de tips?

Coach

Coaches vinden de video's onder het menu-item Toolbox, via het tabblad 'Tips':

Kandidaat

Kandidaten vinden de video's via het menu-item Tips:

Video's

Klik op een categorie om de onderliggende video's te zien.

Jobport heeft de meest geschikte video’s geselecteerd uit bestaand aanbod. Ook heeft Jobport zelf video's gemaakt in samenwerking met Noloc en Skills Town.

Ondertiteling

Je kunt de video's ook met ondertiteling te bekijken. Je kunt kiezen uit verschillende talen.

1. Open de video

2. Activeer de ondertiteling

3. Klik op het tandwieltje en hierna op Subtitles.

4. Klik op Auto-translate en selecteer hierna de taal.

Als je nu de video start, zie je deze met ondertiteling in de door jouw gekozen taal.