Tekst van e-mails wijzigen

Hoe je zelf de tekst voor e-mails aanpast (Beheerder)

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe vind ik de instellingen?

Als beheerder kun je op organisatie niveau de e-mail instellingen wijzigen. Hieronder leggen we uit hoe je de tekst van e-mails wijzigt.

1. Klik in de rechterbovenhoek op je avatar (intitialen)

2. Klik op Instellingen

3. Klik bij 'Organisatie-instellingen' op 'E-mail Instellingen'.

Je ziet nu alle instellingen die je op organisatie niveau kunt wijzigen. Er zijn instellingen voor kandidaten, voor coaches en voor medewerkers.

Een e-mail tekst wijzigen

We nemen als voorbeeld de uitnodiging voor kandidaten.

Pen-icoon

In bovenstaande afbeelding zie je bij 'Tekst van de e-mail' dat er een standaard tekst is ingesteld. Klik rechts op het pen-icoon om de tekst te wijzigen. Je ziet nu de standaard tekst.

Klik op het tabblad 'Eigen Tekst'. Je kunt in dit scherm jouw eigen tekst samenstellen.

Klik onderaan op 'Opmaak opties' voor uitleg over hoe je een tekst opmaakt.

Gebruik tags

Met een tag in de tekst zorg je ervoor dat velden automatisch worden ingevuld. Hieronder een overzicht van de tags.

• {invitee_name} = Naam van de ontvanger (kandidaat)

• {inviter_name} = Naam afzender

• {extra_text} = Persoonlijk bericht wat kan worden toegevoegd op het moment van uitnodigen (verplicht)

• {organization.name} = Organisatie naam

• {main_content} = Link naar applicatie

Gebruik tekst opmaak

Gebruik onderstaande HTML in de tekst om de tekst op te maken.

• <b>dikgedrukte tekst</b>

• <i>schuingedrukte tekst</i>

• <br>voor een extra enter (let op! gewone enters werken niet)

• <p>de tekst hierin wordt een alinea, met een witregel erboven en eronder</p>

Via onderstaand icoon kun je eenvoudig via de 'opmaak opties' een tag kopiëren.

Voorbeeld

Hiervoor gebruik je de volgende tekst:

<p>Beste {invitee_name},</p>

<p>{inviter_name} van {organization.name} heeft je uitgenodigd voor Jobport.</p>

{extra_text}

<p>Klik op onderstaande link om in te loggen of jezelf te registreren. Daarna kan je de uitnodiging accepteren en aan de slag. </p>

{main_content}

<p>Succes!<br>Met vriendelijke groet,<br>Jobport</p>

<p>Dit bericht is automatisch verzonden. Reacties op deze mail worden niet gelezen.</p>

Bekijk de preview

Via de knop 'Preview' kun je het eindresultaat bekijken.

Ben je klaar? Klik dan op 'Opslaan en activeer'. Vanaf nu wordt je eigen mail gebruikt.