Is Jobport ook te downloaden als app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jobport heeft geen app waarmee je Jobport op je mobiele telefoon kan gebruiken. Wel werkt Jobport goed op een mobiel en kan je Jobport als icoon toevoegen op je startscherm. Klik je op de icoon dan kom je op de website van Jobport. Je maakt die als volgt aan:

Toevoegen aan startscherm

iPhone

• Ga op je mobiel naar de website 'app.jobport.nl' en log in.

• Klik op het icoontje onderin het scherm (middelste icoontje met vierkant en pijltje).

• Klik op 'Zet op beginscherm'

• Tik een (korte) naam in of kies de suggestie die in beeld verschijnt.

• Klik op 'Voeg toe'.

• Jobport verschijnt nu als icoontje op je mobiel.

Android

• Ga op je mobiel naar de website 'app.jobport.nl' en log in.

• Klik rechtsboven in de browser op de drie puntjes voor de instellingen

• Klik nu op 'toevoegen aan startscherm', 'add to homescreen' of 'voeg app toe'

• Jobport verschijnt nu als icoontje op je mobiel.