Alle collecties
Werkgever verkenner
Werkgevers op internet
Werkgever details: alle werkgever-details uitgelegd
Werkgever details: alle werkgever-details uitgelegd

Uitleg over alle informatie die beschikbaar is per werkgever

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik je links in de lijst op een werkgever, dan worden rechts alle details weergegeven:

Zoekresultaten openen in de verkenner

Binnen Jobport wordt alle informatie over een werkgever op dezelfde overzichtelijke manier getoond. Dit noemen we de werkgever details:

Let op: Informatie over een werkgever wordt samengesteld en actueel gehouden op basis van de gevonden vacatures op het internet. Hierdoor kan het zijn dat er soms fouten in zitten. Controleer altijd even of de gegevens kloppen voor je actie onderneemt.


Bedrijfsnaam en type adverteerder

De werkgever details beginnen linksboven met de bedrijfsnaam. Dit is de handelsnaam van de adverteerder zoals deze is geschreven in de gevonden vacatures. De adverteerder is de organisatie die de vacature heeft geplaatst.

Direct onder de bedrijfsnaam staat de type adverteerder. Dit kan een directe werkgever of een intermediair zijn. Heeft de werkgever de vacature zelf geplaatst, zonder tussen-persoon, dan staat er Directe werkgever. Een Intermediair is een bemiddelaar of een tussenpersoon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitzendbureaus en detacheringsbedrijven.

Branche + Kernactiviteit

Onder de bedrijfsnaam staat de branche en de kernactiviteit van de adverteerder.

De branche is een categorie waaronder een bedrijf of organisatie valt, gebaseerd op de kernactiviteit van de organisatie, bijvoorbeeld 'Zakelijke dienstverlening'.

De kernactiviteit beschrijft de producten of diensten die de organisatie aanbiedt, bijvoorbeeld 'Vervaardiging van dranken'.

De branche en kernactiviteit is op basis van Kamer van Koophandel (KvK) informatie. De kernactiviteit is op basis van de Standaard Bedrijfsindeling (SBI-codes) voor activiteiten.

Aantal medewerkers

Het aantal medewerkers geeft je een indicatie van de organisatiegrootte. Dit is een schatting van aantal werknemers van de organisatie.

Voor vacatures geplaatst door intermediairs is de bedrijfsgrootte van de uiteindelijke werkgever onbekend.

Locatie

Dit is het adres van het hoofdkantoor van de organisatie.

Deze informatie is op basis van de gevonden vacatures en kan soms afwijken/wijzigen. Controleer daarom altijd even of deze echt klopt voor je actie onderneemt.

Kijk voor de locatie van de gevonden vacatures in de vacature details.

Kaart

De kaart in de rechterbovenhoek geeft een indruk van de locatie van de werkgever.

Via de route knop (nr. 1) kun je een route-reistijd indicatie openen in Google Maps.

Via de full-screen knop (nr. 2) kan de kaart ingezoomd worden.

Link naar bedrijfswebsite en LinkedIn-pagina

Indien beschikbaar wordt er ook een link naar de eigen bedrijfswebsite en een link naar de bedrijfspagina op LinkedIn getoond.

Via de LinkedIn-pagina kun je direct zien of iemand in jouw netwerk bij het bedrijf werkt, of er iemand kent.

Kamer van Koophandel (KvK) nummer

Als laatste wordt het KvK-nummer gegeven van de Kamer van Koophandel. Met dit nummer kun je het bedrijf opzoeken op het internet.


Meer help-artikelen

Vacatures van werkgever bekijken

Bekijk alle passende vacatures bij een werkgever en open deze in de Vacature verkenner. In het artikel Vacatures van werkgever bekijken lees je hoe dit werkt als kandidaat en hier als coach.

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Wil je op de hoogte blijven van vacatures van een werkgever? Maak dan een zoekopdracht aan en krijg automatisch een update. Zie Werkgever volgen voor meer info. Hoe dit werkt als coach lees dit help artikel.

Was dit een antwoord op uw vraag?