Alle collecties
Werkgever verkenner
Vacatures op internet
Werkgever volgen (Zoekopdracht opslaan)
Werkgever volgen (Zoekopdracht opslaan)

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures van een werkgever

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Algemeen

Via de knop Bekijk in verkenner onderaan Vacatures op het internet (nr. 1) open je de Vacature verkenner met alle (passende) vacatures van die werkgever:

Open Vacature op internet in Vacature verkenner

Je zoekopdracht wordt automatisch overgenomen in de Vacature verkenner. Dit zijn je zoektermen, zoekregio en de filters. Onder de filter Werkgever zie je nu de werkgever die je zojuist open had staan in de Werkgever verkenner:

Vanuit de Vacature verkenner kun je nu verder oriënteren naar vacatures.


Vacatures van werkgever bekijken

Alle gevonden vacatures van de werkgever staan links in de lijst. Dit zijn de Zoekresultaten. Klik op een vacature om rechts alle details te bekijken.

Afhankelijk van het aantal trefwoorden en filters die je hebt ingesteld, kun je hier nog wat mee spelen. Heb je bijvoorbeeld filters onder Vakgebied ingesteld? Dan kun je breder zoeken door filters uit te zetten, of specifieker door juist extra filters aan te zetten. Op deze manier kun je het aanbod aan vacatures vergroten/verkleinen, terwijl je blijft zoeken naar de vacature van een specifieke werkgever.

Alle vacatures van een werkgever bekijken

Als alle filters, op de filter Werkgever na, verwijderd zijn (lees: staan op Alle), dan zie je alle vacatures van een werkgever.

Wist je dat je ook vanuit de Vacature verkenner direct kunt zoeken naar een specifieke werkgever? Zie Vacatures zoeken en filteren voor meer informatie.

Werkgever volgen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van een werkgever? Dan kun je de zoekopdracht opslaan. Je kunt een zoekopdracht opslaan door boven de zoekresultaten op ‘Zoekopdracht opslaan’ te klikken:

Met opgeslagen zoekopdrachten ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures. Ook krijg je automatisch (standaard dagelijks) een e-mail met een overzicht van alle nieuwe vacatures die voor je zijn gevonden.

Vergeet niet om de bedrijfsnaam te vernoemen in de titel van de zoekopdracht. Op die manier weet je dat het om vacatures van je favoriete werkgever gaat.

Alle details weten over het opslaan van een zoekopdracht? Zie Zoekopdracht maken en opslaan.

Voor alle werkgevers zoeken

Heb je de vacatures van de werkgever bekeken en wil je op basis van deze zoekopdracht verder zoeken in alle vacatures? Klik op de filter Werkgever en zet de filter Alle aan. Je zoekt nu met je bestaande zoekopdracht in alle vacatures.

Ook kun je de Werkgever filter volledig resetten, of juist meerdere werkgevers toevoegen. Zie het help-artikel Vacatures zoeken en filteren voor meer informatie.

Was dit een antwoord op uw vraag?