Vacatures van werkgever bekijken

Passende vacatures op het internet bekijken

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik je links in de lijst op een werkgever, dan worden rechts de details weergegeven. Direct onder de werkgever-details staan de Vacatures op internet:

Vacatures gevonden op het internet - Werkgever details - Werkgever verkenner


Vacatures op het internet

Het overzicht Vacatures op het internet toont alle passende vacatures van een werkgever. Hierbij wordt er rekening gehouden met je zoekopdracht en filters. Op deze manier krijg je alleen de passende vacatures te zien, in plaats van alle vacatures van de werkgever.

Heb je bijvoorbeeld vmbo als filter ingesteld, dan worden de vacatures die hier niet aan voldoen uitgefilterd. Heeft een werkgever 100 vacatures uit staan, waarvan er 20 het niveau vmbo hebben, dan zijn er 20 passende vacatures gevonden.

Het aantal passende vacatures staat aangegeven in de titel (tussen haakjes).

Passende vacatures bekijken

De lijst geeft per vacature inzicht in de datum waarop deze is gevonden (inclusief status indicator), de vacaturetitel, locatie en het niveau.

Vacature details bekijken

Klik je op een vacature, dan kun je deze direct bekijken vanuit de Werkgever verkenner:

Vacature details in de Werkgever verkenner

Hier zie je alle vacature details, waaronder de omschrijving en contactgegevens. Wil je meer uitleg over deze gegevens? Bekijk dan het help-artikel over de 'vacature details'.

Vanuit hier kun je direct acties uitvoeren op de vacature, zoals het voorstellen aan een kandidaat. Zie het help artikel 'Hoe werkt de Vacature verkenner?' voor meer over de vacature acties.

Bekijk in verkenner

Via de knop Bekijk in verkenner open je de Vacature verkenner. Hier kun je alle passende vacatures van de werkgever bekijken. Ook hier wordt automatisch je zoekopdracht overgenomen zodat je alleen de best passende vacatures terug krijgt.

Vanuit de Vacature verkenner kun je verder zoeken naar leuke vacatures. Wil je op de hoogte blijven van vacatures van een werkgever? Maak dan een zoekopdracht aan en krijg automatisch een melding.

Navigatie

Per pagina worden er 10 vacatures getoond. Via de pijltjes onderaan de lijst kun je bladeren.

Was dit een antwoord op uw vraag?