Gevonden vacatures bekijken

Bekijk alle nieuw gevonden vacatures en filter op zoekopdracht

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je één of meerdere opgeslagen zoekopdrachten, dan kun je alle nieuw gevonden vacatures bekijken via de Gevonden vacatures. In dit artikel lees je alles over het tabblad Gevonden.


Gevonden vacatures bekijken

De Gevonden vacatures vind je in de Vacature verkenner. Bovenaan de verkenner staan verschillende tabbladen. Het tabblad Gevonden staat vóór het tabblad Internet:

Het tabblad Gevonden, ook wel Gevonden vacatures, geeft een overzicht met vacatures die zijn gevonden op basis van al je Opgeslagen zoekopdrachten. De Gevonden vacatures is jouw eigen feed (startpagina) waarop je altijd passend vacatures kan vinden. Als kandidaat kun je hier dagelijks een kijkje nemen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe vacatures.

Gevonden vacatures is beschikbaar na het opslaan van je eerste zoekopdracht. Heb je opgeslagen zoekopdrachten, dan opent de Vacature verkenner standaard op de het tabblad Gevonden. Nog geen opgeslagen zoekopdrachten? Start dan met Vacatures zoeken en filteren of bekijk het help-artikel Zoekopdracht maken en opslaan.

Gevonden vacatures van je kandidaat bekijken kan via zijn of haar dossier, onder het tabblad Vacatures. Zie Gevonden vacatures van kandidaat bekijken voor meer info.


Opgeslagen zoekopdrachten filteren

Met behulp van de filters kun je snel één of meerdere opgeslagen zoekopdrachten uit- of aanzetten. Deze filter vind je direct onder de header (gekleurde balk).

Per opgeslagen zoekopdracht staat er een label. Standaard staat het 'Alle' label geselecteerd. Klik op één of meerdere opgeslagen zoekopdrachten om deze te selecteren.

Filters op Gevonden tab

Met behulp van deze filter is gericht zoeken nóg makkelijker. Zo weet je bijvoorbeeld exact voor welke zoekopdracht een vacature is gevonden. Ook kun je nieuw gevonden vacatures overzichtelijk houden als je veel zoekopdrachten hebt.


Meer help-artikelen:

Vacatures opslaan en sollicitatieactiviteiten bijhouden

Je kandidaat kan vacatures opslaan. Aansluitend kan hij of zij sollicitatieactiviteiten bijhouden. Bekijk het help-artikel Sollicitatieactiviteiten bijhouden om te zien hoe het precies werkt.

Opgeslagen zoekopdrachten beheren

Binnen de Vacature verkenner kun je ook je Opgeslagen zoekopdrachten beheren. Klik hiervoor in de rechterbovenhoek op het Zoekopdracht-icoon. Zie het help-artikel Opgeslagen zoekopdrachten beheren voor meer informatie.

Was dit een antwoord op uw vraag?