Favoriete vacatures beheren

Vacatures favoriet maken (opslaan als coach)

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als coach kun je ook vacatures 'opslaan'. Dit doe je door ze te markeren als favoriet. Vacatures markeren als favoriet kan handig zijn wanneer je deze (later) wil voorstellen aan (meerdere) kandidaten.


Vacature markeren als favoriet

Het favoriet maken van vacatures doe je via de vacature-acties. Deze staan direct boven de vacature-details:

Vacature acties coach

Het paneel met vacature-acties is overal in de Vacature verkenner beschikbaar. Je vindt hem dus boven elke vacature in zowel het tabblad Gevonden, Internet als Favorieten.

De primaire actie voor de coach is het voorstellen van een vacature. Rechts daarvan staat het ster-icoon om een vacature favoriet te maken.

Heb je een vacature gemarkeerd als favoriet, dan vind je deze later terug onder de Favorieten vacatures. Vanuit hier kun je de vacature verder beheren.


Favoriete vacatures bekijken

Om je favoriete vacatures te bekijken ga je in de Vacature verkenner naar het tabblad Favorieten. Als coach ziet dit er als volgt uit:

Favorieten vacatures tab in de Vacature verkenner

Als coach heb je Favorieten in plaats van Opgeslagen. Als coach hoef je namelijk geen sollicitatieactiviteiten bij te houden. Als coach kun je de Opgeslagen vacatures van je kandidaat bekijken via het dossier.

Klik links op een vacature om deze rechts tot in detail te bekijken.


Favorieten vacatures beheren

Vanuit het tabblad Favorieten kun je de vacatures die je gemarkeerd hebt als favoriet beheren. Denk hierbij aan Voorstellen aan kandidaat of weer verwijderen als favoriet.

Deze acties doe je wederom via de vacature-acties:

Vacature acties coach

Meer help-artikelen

Vacatures voorstellen

In de Vacature verkenner kun je vacatures voorstellen aan je kandidaten. Bekijk het help-artikel Vacatures voorstellen om te zien hoe je dit kan doen.

Vacature- en sollicitatieactiviteiten kandidaat

Krijg volledig inzicht in de vacature- en sollicitatieactiviteiten van je kandidaat en begeleid op basis van actuele en waardevolle data. Bekijk de help-artikelen over Vacature- en sollicitatieactiviteiten voor meer informatie.

Vacatures opslaan en sollicitatieactiviteiten bijhouden

Je kandidaat kan vacatures opslaan en sollicitatieactiviteiten bijhouden. Bekijk het help-artikel Sollicitatieactiviteiten bijhouden om te zien hoe je kandidaat dit kan doen.

Was dit een antwoord op uw vraag?