Suggesties van coach bekijken

Bekijk als kandidaat de suggesties van je coach

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Coaches kunnen via de applicatie ondersteuning bieden bij het solliciteren. Een coach kan bijvoorbeeld vacatures voorstellen. Heeft hij/zij een leuke vacature voorgesteld, dan kun jij deze terugvinden onder de Opgeslagen vacatures.

Opgeslagen vacatures bekijken

De makkelijkste manier om de suggesties van je coach te bekijken is via de Opgeslagen vacatures. Ga hiervoor in de Vacature verkenner naar het tabblad Opgeslagen:

Voorgestelde vacatures filteren

Op het tabblad Opgeslagen kun je filteren op de status van je opgeslagen vacatures.

Klik op de filter 'Suggestie coach' om enkel de voorgestelde vacatures te bekijken:

Filters op Opgeslagen tab

Klik nu links op een vacature om deze rechts tot in detail te bekijken.

Sollicitatieactiviteiten bijhouden

Heb je een voorgestelde vacature bekeken, dan kun je hier actie op ondernemen. Het registreren van sollicitatieactiviteiten gaat via de vacature-acties. Dit doe je door op de knop met de huidige status (Suggestie coach) te klikken en een andere status te kiezen in de drop-down.