Kandidaten overzicht

Kandidatenbeheer

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kandidaten overzicht is het startpunt om de kandidaten te beheren en te begeleiden. In dit overzicht worden de kandidaten met hun coach getoond en wordt er aangegeven wanneer zij voor het laatst actief waren.Ā 

Overzicht

Klik in het menu links op Kandidaten (Beheren).
In de basis zie je in het overzicht je eigen actieve kandidaten.
Sorteren in het overzicht is mogelijk door op de titel van de kolom te klikken.

Kandidaat dossier

Wanneer je in het kandidaten overzicht klikt op een kandidaat, dan kom je op het dossier van de kandidaat. Meer informatie over het dossier vind je in het artikel Kandidaat dossier.

Al je kandidaten e-mailen

Acties die uitgevoerd kunnen worden staan onder de drie puntjes rechtsboven. In dit geval kan je al je eigen kandidaten e-mailen.

Kandidaten uitnodigen

Op het Kandidaten overzicht kunnen ook kandidaten toegevoegd en uitgenodigd worden. Zie daarvoor het help artikel Kandidaat toevoegen en uitnodigen.

Filteren

Door rechtsboven op de drie horizontale streepjes te klikken kan je kandidaten filteren.

Coach

Mijn kandidaten
ā€‹
Wanneer het filter staat op 'Mijn kandidaten' dan zie je alleen de kandidaten waar jij coach van bent. Dit is de standaard.

Alle kandidaten*
ā€‹
Wanneer je filtert op 'Alle kandidaten' dan zie je een overzicht van alle kandidaten die jij en je collega's begeleiden. Je kunt precies zien welke kandidaat welke collega als coach heeft.

*Om inzicht te krijgen in 'Alle kandidaten' dient de extra instelling 'Kan gegevens van ALLE kandidaten zien' aan te staan. Een beheerder in jouw omgeving kan dat instellen. Zie Gebruikersrechten beheren voor meer info.

Status

Archief of binnen 2 weken naar archief

In het archief vind je alle kandidaten die je hebt begeleid in het verleden en die je gearchiveerd hebt. Of kandidaten die automatisch gearchiveerd zijn. Met de status 'binnen 2 weken naar archief' kan je in de gaten houden of trajecten van kandidaten bijna aflopen.

Jobport toegang

Hier kan je bijvoorbeeld filteren op kandidaten die je uitgenodigd hebt of kandidaten met een verlopen uitnodiging.

Was dit een antwoord op uw vraag?