Kandidaat dossier

Een persoonlijk dashboard met algemene informatie, het loopbaanprofiel, vacatures en sollicitatieactiviteiten

Paul van der Linden avatar
Geschreven door Paul van der Linden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als coach kun je je kandidaten monitoren om ze efficiënt en effectief te begeleiden. Dit kun je doen vanuit het kandidaten dossier.

Hoe kom je op het dossier van een kandidaat?

1. Kies in het menu voor Kandidaten (Beheren)

2. Klik op de naam van een kandidaat om het dossier te openen

Het dossier

Het dossier bestaat uit drie onderdelen:
Algemeen, Profiel en Vacatures
Klik op de tabbladen om te navigeren.

Algemeen

Hier vind je:

• Algemene informatie over de kandidaat

• Een samenvatting van het onderdeel Vacatures

• Openstaande taken van de kandidaat

• Overzicht van de ingezette testen

• Documenten

• Notities

Mogelijke acties:
Acties worden getoond onder de opties-knop (drie puntjes)

Profiel

Dit onderdeel bevat het loopbaanprofiel van de kandidaat. Het biedt een overzicht van onder andere de opleiding, vaardigheden, kennisgebieden en werkervaring van jouw kandidaat. Hoe de kandidaat het loopbaanprofiel kan invullen lees je in het artikel Loopbaanprofiel maken

Vacatures

Onder het tabblad Vacatures vind je twee overzichten

• Activiteiten: Inzicht in de recente sollicitatieactiviteiten

• Actuele status: Samenvatting van de huidige stand van zaken

Zie Inzicht in sollicitatieactiviteiten voor meer informatie

Printen

Via de print button rechtsboven kun je het profiel printen. De voettekst en koptekst kun je zelf uitzetten bij de print instellingen.