Documenten en notities

Lees hier hoe je documenten en notities opslaat in het dossier van je kandidaat

Jill Hendrikx avatar
Geschreven door Jill Hendrikx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Documenten

Er zijn 2 plekken waar je de documenten kan inzien.

Dossier kandidaat

1. Ga in het menu naar Kandidaten Beheren. Klik op de naam van de kandidaat.

2. Scroll naar beneden. Hier zie je de documenten die jij zelf als coach hebt toegevoegd. Kandidaten zien deze documenten niet. Alleen jij en je collega's die alle kandidaten kunnen inzien.

3. Bij het kopje 'Documenten' klik je rechtsboven op de drie puntjes. Je kunt nu een document toevoegen.

Wil je een document verwijderen? Klik dan achter het document op het prullenbak-icoon.

Profiel kandidaat

1. Ga in het menu naar Kandidaten Beheren. Klik op de naam van de kandidaat en ga bovenaan naar het tabblad Profiel. Bij het kopje 'Documenten' zie je de documenten die de kandidaat heeft toegevoegd.

Notities

Wil je een notitie toevoegen bij een kandidaat? Dat kan! Notities zijn privé en dus alleen zichtbaar voor jezelf.

1. Klik in het menu op Kandidaten (beheren)

2. Klik op de naam van de kandidaat.

3. Klik rechtsboven op het opmerking icoontje.

3. Typ de notitie en klik op 'voeg toe'. De notitie wordt nu toegevoegd.

4. Via het opmerking icoontje rechtsboven kun je nog meer notities toevoegen.

5. Klik achter een notitie op het pijltje om de notitie te bewerken (pen-icoontje) of te verwijderen (prullenbak-icoontje).