Kandidaat bewerken

Hoe je de gegevens van een kandidaat bewerkt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zijn de contactgegevens van je kandidaat veranderd? Dit pas je als volgt aan:

1.  Klik links in het menu op Kandidaten (beheren)

2. Klik op de kandidaat waar je de contactgegevens van wil wijzigen

Je ziet nu onderstaand scherm.

3. Klik rechtsboven op het potloodje. Je komt nu op de pagina waar je de kandidaat kunt bewerken

4. Ieder onderdeel kun je wijzigen. Klik hiervoor rechts op de blauwe tekst om wijzigingen aan te brengen.
5. Heb je wijzigingen gedaan? Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.