Privacy instellingen wijzigen

Wat je kunt instellen en hoe je het wijzigt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Akkoord gaan met de voorwaarden

Zodra je een uitnodiging ontvangt om met de applicatie te werken vragen we je om de voorwaarden te accepteren. Je moet akkoord gaan met de voorwaarden om de uitnodiging te kunnen accepteren.

Zet een vinkje bij 'Ik ga akkoord met de voorwaarden' en klik op 'accepteren'.

Privacy instellingen (wijzigen)

Wil je de privacy instellingen wijzigen? Dit kan nadat je bent ingelogd. Klik in de applicatie rechtsboven op je initialen of op de foto en hierna op Instellingen. Kies voor de instelling Privacy.

Je kunt nu jouw privacy instellingen wijzigen.

Ook vind je vanuit hier de privacyverklaring en cookieverklaring met alle informatie over onder andere privacy.