Coach aanpassen

Lees hier hoe je de begeleidende coach van een kandidaat kunt wijzigen

Jill Hendrikx avatar
Geschreven door Jill Hendrikx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Krijgt je kandidaat een andere coach? Dit kun je eenvoudig zelf wijzigen.

Om de coach van een kandidaat aan te passen, klik je links in het scherm op Kandidaten (beheren).

Voor 1 kandidaat

In het kandidaten overzicht klik je op de naam van de kandidaat van wie je de coach wil wijzigen.

Hier klik je rechtsboven op de naam van de huidige coach.

In de pop-up die verschijnt kun je klikken op 'Wijzig coach'.

Kies nu de coach die de begeleiding overneemt van de kandidaat.

Klik op 'Wijs toe' en de coach is nu aangepast.

Voor meerdere kandidaten tegelijk

Ga naar het kandidaten overzicht. Vink de kandidaten aan die je wilt overzetten. Klik bovenaan op het icoon 'Wijzig coach'. Je kunt nu in 1 keer alle kandidaten naar een andere coach overzetten.