Vacatures overzicht

Vacatures beheer

Hoe werkt het?

Het Vacatures overzicht is het startpunt voor al je geaccrediteerde vacatures.
Je komt hier door op Vacatures > Beheren te klikken.
In dit overzicht worden de vacatures getoond met daarbij de Functie, Bedrijfsnaam, Locatie, start- en sluitingsdatum, Zichtbaarheid, aantal opgeslagen en voorgestelde kandidaten.

Zoeken

Bovenaan de pagina staat een balk met een vergrootglas. Hierin kun je makkelijk zoeken

naar vacatures. Je kunt zoeken op vacaturetitel, functie, bedrijfsnaam en locatie.

Sorteren

Wil je de lijst sorteren op bijvoorbeeld bedrijfsnaam, locatie of vacature titel? Dat kan! Bij alle kolom-titels waar een pijltje bij staat, kun je op de titel klikken om de lijst te sorteren.

Filteren

Via de drie streepjes rechtsboven kun je de lijst filteren. Hieronder een overzicht waar je allemaal op kunt filteren:

Volgende pagina

Rechtsboven bij de tabel staan pijltjes. Hiermee ga je naar de volgende pagina Je hebt meerdere pagina's bij meer dan 20 werkgevers.

Vacature detailpagina

Klik op een vacature. Je gaat dan naar de Vacature detailpagina.

Vacatures toevoegen

Op het Vacatures overzicht kunnen nieuwe vacatures worden toegevoegd. Klik rechtsonder in de hoek van je scherm op het '+' icoon. Zie Vacature toevoegen voor meer informatie.

Let op: Een vacature dient aan een werkgever gekoppeld te worden. Zie Werkgevers beheren voor meer informatie.