Werkgevers overzicht

Werkgevers beheer

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het Werkgevers overzicht is het startpunt voor je relatiebeheer als accountmanager.
Je komt hier door op Werkgevers > Beheren te klikken.
In dit overzicht worden de werkgevers getoond met daarbij de locatie, het aantal contactpersonen, het aantal actieve vacatures en de gekoppelde accountmanagers.

Als je op een specifieke werkgever klikt, opent de werkgever detailpagina.

Contactpersonen en accountmanagers

Staat er bij in de kolom Contactpersoon of Accountmanager een +1? Dan betekent dit dat er meer contactpersonen en accountmanagers gekoppeld staan aan de werkgever. Ga met je muis over het aantal en de personen komen direct in beeld.

Volgende pagina

Rechtsboven de tabel staan pijltjes. Hiermee navigeer je naar de volgende pagina. Dat is als je meer dan 20 werkgevers hebt.

Werkgevers sorteren

Wil je de lijst sorteren op bijvoorbeeld organisatie naam, locatie of aantal actieve vacatures? Dat kan! Bij alle kolom-titels waar een pijltje bij staat, kun je op de titel klikken om de lijst te sorteren.

Filteren door werkgevers

In het werkgevers overzicht klik je rechtsboven op de drie streepjes om te filteren. Je kunt filteren op de volgende onderdelen:

Accountmanager

• Naamveld: Voer een naam in om de werkgevers te zien van 1 specifieke accountmanager.

• Is accounthouder: Activeer deze filter om alleen werkgevers te tonen waarbij de ingevoerde accountmanager ook de accounthouder is.

• Mijn werkgevers: Snelle filter om alleen je eigen werkgevers te tonen

• Van alle accountmanagers: Snelle filter om alle werkgevers van alle accountmanagers te tonen

• Zonder accountmanager: Toont alle werkgevers zonder accountmanager

• Zonder accounthouder: Toont alle werkgevers zonder accounthouder

Archief

• Actief: Toont alle actieve werkgevers

• Archief: Toont alle gearchiveerde werkgevers

Wat het verschil is tussen een accounthouder en een accountmanager leggen we uit in dit help artikel.

De combinatie tussen het filter van Accountmanager en het filter Archief levert verschillende resultaten op.

Werkgevers toevoegen

Op het Werkgevers overzicht kunnen nieuwe werkgevers toegevoegd worden. Klik rechtsonder in de hoek van je scherm op het '+' icoon. Zie Werkgever toevoegen voor meer informatie.