Werkgever detailpagina

Alle informatie over de werkgever, incl. contactpersonen en vacatures

Jill Hendrikx avatar
Geschreven door Jill Hendrikx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de Werkgever detailpagina staat alle belangrijke informatie over de werkgever, inclusief de contactpersonen en vacatures.

Hoe werkt het?

Op de detailpagina zie je allereerst de naw-gegevens en het KVK-nummer van het bedrijf. Daaronder vind je de contactpersonen die bij de werkgever bekend zijn. Het tweede blok geeft een overzicht van de vacatures die aangemeld zijn.

Via de Werkgever detailpagina kan je verschillende acties uitvoeren:

Werkgever beheren

(1): Vanuit de Werkgever detailpagina kun je de werkgever wijzigen, archiveren en/of verwijderen. Zie Werkgevers wijzigen, archiveren of verwijderen voor meer informatie.

Accountmanager koppelen

(2): Een accountmanager is meestal verantwoordelijk voor het contact met de werkgever. Je kunt de accountmanager toevoegen en deze koppelen aan de vacature. In Accountmanager koppelen vind je meer informatie.

Contactpersonen beheren

(3): Je kunt in de Werkgever detailpagina contactpersonen beheren. Zo kun je de persoonsgegevens wijzigen, notities toevoegen en verwijderen. Ook kun je de toegang van een contactpersoon regelen en zie je de status van een contactpersoon met betrekking tot de toegang en wat diegene wel/niet mag. Het beheren van de contactpersonen gaat in de Werkgever detailpagina via een zijpaneel. Klik op een contact persoon en je ziet rechts alle details. Zie Contactpersonen beheren voor meer informatie.

Bekijk internet vacatures: Link naar publieke vacatures van een werkgever.

Vacatures beheren

(4): Ook vacatures beheren doe je in de Werkgevers detailpagina via het zijpaneel. Klik hiervoor in de detailpagina op de vacature.

Het zijpaneel werkt als volgt:

1. Kies in het hoofdmenu voor ‘Werkgevers’.

2. Klik op de werkgever van de vacature.

3. Klik op de vacature (of het contactpersoon) die je wilt beheren.

4. Je krijgt nu rechts de details te zien.

5. Klik rechts op de meer-opties knop (drie puntjes) voor alle beschikbare acties.

Zie Vacatures voor het beheren van vacatures.

Vacatures filteren

(5): Op de Werkgevers detailpagina kun je de vacatures filteren op ‘Actieve vacatures’ en op ‘Verlopen vacatures’. Klik op de titel van de tabel om de filter aan te passen.

Vacature, contactpersoon of notitie toevoegen

(6): Een vacature of contactpersoon toevoegen vanuit een Werkgever detailpagina doe je als volgt:

1. Kies links in het menu voor ‘Werkgevers’

2. Selecteer de werkgever.

3. Klik in de bedrijfspagina van de werkgever rechtsonder op het plusje.

4. Klik vervolgens op het persoon-icoon voor een contactpersoon; op het koffer-icoon voor een vacature; of op het papier-icoon voor een notitie.