Werkgever toevoegen

Starten met relatiebeheer: Hoe voeg ik een werkgever toe?

Hoe werkt het?

Om te starten met relatiebeheer, voeg je eerst een werkgever toe en koppel je een accountmanager. Vervolgens kun je een contactpersoon aanmaken en deze toegang geven via een uitnodiging. Je kunt nieuwe werkgevers toevoegen in het Werkgevers overzicht.

Stappenplan

Een werkgever voeg je als volgt toe:

1. Kies links in het menu voor Werkgevers

2. Klik op Beheren. Je bent nu in het werkgevers overzicht.Ā

3. Klik rechts onderaan in je scherm op het plus-icoon om een nieuwe werkgever toe te voegen.

4. Vul de bedrijfsnaam en plaats of KVK-nummer in en klik op Zoeken.Ā

5. Selecteer de juiste werkgever en klik op Opslaan om deze toe te voegen aan het werkgevers beheer.

De werkgever is nu toegevoegd.
ā€‹

Vervolgstappen

Vanuit de werkgever detailpagina kun je onder andere:

Heb je zelf een werkgever toegevoegd? Dan kun je vanuit de werkgever direct de internet vacatures bekijken. Dit kan via de onderstaande knop.