Vacature toevoegen

Hoe je een vacature toevoegt

Stappenplan

1. Ga links in het menu naar Vacatures.

2. Klik op Beheren

3. In het overzicht van vacatures klik je rechts beneden op het 'Plus-icoontje'.

4. Geef aan of het contact met de kandidaat via de accountmanager of werkgever verloopt.

5. Vul de vacature inhoudelijk in:

• Vacaturetitel

• Omschrijving van de vacature (specifiek gericht op de doelgroep)

• Locatie (Plaats van de functie)

• Functie/Beroep

• Niveau

• Aantal uren per week (Min./Max.)

• Sluitingsdatum

• Zichtbaarheid voor de kandidaat (Publiceren ja/nee)

6. Wil je de vacature direct tonen aan kandidaten? Vink dan de instelling 'Toon vacature aan kandidaten' aan. Kandidaten vinden de vacature dan terug onder hun menu-item Vacatures.

7. Wanneer je alle gegevens hebt toegevoegd klik je rechtsboven op Opslaan. De vacature is nu toegevoegd.